måndag 13 april 2009

Utemöbler på plats



Jag är riktigt nöjd med den nya bänken vi köpte igår och efter att den blev oljad mörkbrun som resten av de andra möblerna. Nu ser vår altan väldigt enhetlig och harmonisk ut och saknar bara kuddar och dynor men det törs jag inte lägga fram ännu om det blir ytterligare frostnätter med risk för mögel. Lilla O:s gunga fick dock komma fram i vårvädret och även den efterlängtade hängmattan till de större barnen.

2 kommentarer:

  1. Du är underbar! Jag blir alldeles stressad för på min balkong står fortfarande vinterljungen och ser alldeles grå ut. Men vi var ju i Vemdalen förra veckan så i mitt huvud lyser i allafall solen :-) Själv har jag suttit hos frissan i 2 timmar idag så det får bli min egen tid att tänka på... Jag tackar än en gång för senast vi sågs. Vi skulle ta en shoppingtur fler gånger :-) Hälsa hela familjen! Kram Sofia

    SvaraRadera
  2. Hej Sofia! Tack för kommentar! Bli inte stressad, vi har alla våra egenheter. Börjar jag inte bli otäckt lik Bree i Desperate Housewifes :-) Men det kanske hör till 40-års åldern så vänta bara - det kommer smygande... Kram C.

    SvaraRadera

Instruktioner:

När du ska välja i drop-down listan, välj Anonumios eller Namn/Webbadress om du vill att ditt namn ska synas. Du behöver inte skriva webbadress om du inte har någon hemsida.

Tack för att du lämnar en kommentar på min sida!!