onsdag 18 mars 2009

Utgångsläge!!!


Kära TM sa idag - kan man inte få se lite bilder från ditt hem också?? Jo, det kanske är dags så med tanke på gårdagens inspirationsbilder på badrum så börjar jag med utgångsläget till vårt framtida badrum... Kan man ens föreställa sig hur det kommer att bli? Jag har tänkt att den lilla "nischen" blir plats för toalettstol - lite privat sådär. Badkar med fötter kommer framför fönstret.

2 kommentarer:

  1. Åh tack snälla kära härliga kollega för att du delar med dig! Som sann renoveringsfan så ser jag att ytan har klar potential för att få till ett drömbadrum i - vilken fantastisk utsikt! Fram tills drömmen är sann så får du glädjas åt att ha någonstans att hänga diverse reklamjackor och presenter på:-) Kram //T

    SvaraRadera
  2. Halloj och vad skönt att få lite empatier för en dröm som känns osannolik att bli sann. Du har helt rätt - det är inte så dumt att ha ett skräprum att bara slänga in allt i - jag kanske t.o.m. kommer att sakna det den dag badrummet står där :-) Kram på dig!! C.

    SvaraRadera

Instruktioner:

När du ska välja i drop-down listan, välj Anonumios eller Namn/Webbadress om du vill att ditt namn ska synas. Du behöver inte skriva webbadress om du inte har någon hemsida.

Tack för att du lämnar en kommentar på min sida!!