måndag 27 juli 2009

Grovstädning



Här har det städats och i år var vi ruskigt ambitiösa. Alla mattorna i vardagsrummet har tagits ut och samtidigt passade vi på att måla en del av väggen som vi inte orkade med förra året. Med åren blir väggarna smutsvita och det blir en jätte stor skillnad att måla om ett nytt lager färg. Överdragen till stolarna är tvättade, gardinerna nertagna och sofforna dammsugna. Man blir lite häpen när det är ett helt sandtag som rinner ut ur mattorna trots att de dammsugs kontinuerligt, äckligt!! Men nu är det rent och fint men maken och jag är helt slut, men det var det värt.

1 kommentar:

  1. Hallå där, gud vilket stort och vackert hus ni har!!!! Och egna kantareller, vilken lycka! Jag och sambon ska ut på svampjakt i dag faktiskt. Och ut en sväng på sjön i lilla ekan, inte så vackert som i skärgården förstås, va mysigt att hitta en egen ö och kors va gulligt i er sommarstuga, som balsam för själen, vackra foton och den där sittgruppen i vitt ute, oj va jag skulle vilja ha en sådan!! Den gröna baljan med: ) Ha en fortsatt skön sommar, vi har ju några veckor till förhoppningsvis att njuta utav! Mari.

    SvaraRadera

Instruktioner:

När du ska välja i drop-down listan, välj Anonumios eller Namn/Webbadress om du vill att ditt namn ska synas. Du behöver inte skriva webbadress om du inte har någon hemsida.

Tack för att du lämnar en kommentar på min sida!!