måndag 6 juli 2009

Årets fläderblomsaft



Ingen sommar utan egen fläderblomsaft och årets saft blev riktigt bra. Ibland känner man att citronsyran tränger igenom i smaken men inte i år! En hel mängd flaskor blev det också så nu har vi så vi klarar oss ett tag. Funderar på att komplettera med citronsaft också. De hade ett recept i söndagens Svenskan som lät bra: Receptet heter "Moster Esters citrondricka: 2 ekologiska citroner, 25 g citronsyra, 5 dl socker och 1 liter kokande vatten. Tvätta citronerna och skiva tunt. Lägg citronskivor, citronsyra och socker, lägg i en kastrull och slå på kokande vatten. Låt svalna och låt stå på en sval plats i ett dygn. Sila av citronerna och häll upp få flaska, klart!!

Från och med idag har jag S E M E S T E R !!!! Känns helt galet och alldeles konstigt men det är ljuvligt. Nu lägger jag jobbet bakom mig för en lång tid framåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Instruktioner:

När du ska välja i drop-down listan, välj Anonumios eller Namn/Webbadress om du vill att ditt namn ska synas. Du behöver inte skriva webbadress om du inte har någon hemsida.

Tack för att du lämnar en kommentar på min sida!!