torsdag 6 januari 2011

Trettonhelg

Några jobbdagar och så helg igen, härligt!! Nu börjar julblommorna hänga och städning känns behövd så den här lediga dagen kom lägligt. Har städat bland alla kort på datorn och sorterat in dem i mappar och skickat en bunt på framkallning. Även om de flesta korten ligger på datorn vill jag ha klassiska fotoalbum då det blir som dagböcker. När man tycker att åren rusar på är det roligt att gå tillbaka och se framför allt på barnen hur de växt, att komma ihåg allt man gjort och återuppleva reseminnen. Har bokat flyg till sommarens semester som i år kommer att gå till Italien - Viva Italia!! Funderar på om man ska ge sig ut i skidspåret idag eller helt enkelt ha en riktig "hemma-dag", hmmm... tar en kopp kaffe till och funderar. Ha en härlig Trettonhelg!

2 kommentarer:

  1. Hejsan,

    Har ni väggtegel eller riktigt tegelvägg (DET RÖDA) i köket? Om det är väggtegel - vilket fabrikat är det och var kommer det ifrån?

    Mvh, Magnus

    SvaraRadera
  2. Hej! Vad kul att få frågor? Tegelväggen är väggtegel inköpt på Coop för ett par år sedan men jag tror att det finns kvar. Det finns om jag minns rätt i 2 färger, ett lite mer rödare och så detta som är mer åt terracota. Det var inte helt lätt att foga. Vi använde en tårtsprits för att få in murbruk mellan plattorna och efteråt fick man gno rejält för att tvätta plattorna. Men vi tycker att det blev bra och är riktigt nöjda. Lycka till!!

    SvaraRadera

Instruktioner:

När du ska välja i drop-down listan, välj Anonumios eller Namn/Webbadress om du vill att ditt namn ska synas. Du behöver inte skriva webbadress om du inte har någon hemsida.

Tack för att du lämnar en kommentar på min sida!!