torsdag 10 juni 2010

Den blomstertid nu kommer....

Så var då ännu ett läsår avklarat. Vi konstaterade att det var 8:e året på samma skolgård, med samma arrangemang, i princip samma föräldrar men alla ännu ett år äldre... Men det är vackert med skolavslutningar och det är fullt nödvändigt med solglasögon, trots mulet väder, då jag är så fruktansvärt lättrörd. I år var det extra speciellt då lilla O lämnar lågstadiet och sina fantastiska fröknar. Men fröknarna sa, man ska vara glad och tacksam över den tid man har fått tillsammans och nu måste man blicka framåt, och det är helt sant. Efteråt åkte några föräldrar och barn ner till cafét vid stranden och det var trevligt. Till eftermiddagen ska vi på studentuppvaktning och det är första gången kompisars barn tar studenten så det är också speciellt. I morgon är det dags igen för nästa student uppvaktning så firandet går verkligen i ett. Lycka till alla nybakade studenter och trevlig sommarlov till alla skolbarn!!!

1 kommentar:

  1. Hallå där, kikar in och önskar ett skönt sommarlov och grattis till nya jobbet, så spännade och kul, förstår att det var lite pirrigt! Vilken fin blogghörna du har: ) Sommarhälsningar fr Nordingården/ Mari.

    SvaraRadera

Instruktioner:

När du ska välja i drop-down listan, välj Anonumios eller Namn/Webbadress om du vill att ditt namn ska synas. Du behöver inte skriva webbadress om du inte har någon hemsida.

Tack för att du lämnar en kommentar på min sida!!