onsdag 16 december 2009

Varga Vinter


Bild lånad från affari.nu
Vad var det som hände? För ett par dagar sedan gick vi här i leran och småregnet och så simsalabim är vi mitt uppe i en varga vinter utan dess like!! Och vilken tajming!! Visst är det lite småjobbigt att sopa bilen 3 gånger på vägen hem för att den hinner snöa igen under tiden man är och handlar eller hämtar barn men det är ju helt fantastiskt vackert. Och väldigt mysigt att komma hem och tända brasa och krypa ner under filten. Igår fick jag tillfälle att äta julbord och det var riktigt gott: lammkorvar med timjan, älgbullar, vildsvinsstek, anis och citrongravad lax var några av de lite mer spännande inslagen på bordet. Ikväll blir det hemlagad pizza på vad skafferiet har att erbjuda så bäst att sätta igång och vara kreativ!

3 kommentarer:

  1. Vilket härligr julbord du har bjudits på! Kul med lite ovanliga rätter.
    Vackra bilder. Är dörren fotad i ditt hus? Underbart dörrhandtag...I like... Kram Åsa.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  3. Vilka vackra ljusstakar du visar, jag är ett rikigt ljusstakefreak! Ja, nu kom vintern med råge, men så mysigt, det verkar bli en vit jul för nästan hela Sverige! Vilket gott julbord du varit på, kul med lite annorlunda rätter, det har jag med varit på sista veckan här i Jämtland, ett Norskt julbord, si så där men smakriket Jämtland heter inte det för intet,på nästa julbord var det bla rökt ren, rökt älg, röding, 15-talet sillar och ca 50 dessrter med bla hjotron stod på meny, fantastiskt gott! Ha en skön fjärde advent i snön,. mail kommer nog i dag fr mej: ) Mari.

    SvaraRadera

Instruktioner:

När du ska välja i drop-down listan, välj Anonumios eller Namn/Webbadress om du vill att ditt namn ska synas. Du behöver inte skriva webbadress om du inte har någon hemsida.

Tack för att du lämnar en kommentar på min sida!!