torsdag 3 december 2009

Hornuddens trädgård



Vi firade 1:a advent väldigt trevligt på Hornuddens trädgård utanför Strängnäs. Lördag eftermiddag checkade vi in i deras fina sjöstuga och kvällen ägnades åt vedeldad bastu och bad i sjön - något som vår familj är passionerat förtjusta i. Söndagen bjöd på adventsgudstjänst i Strängnäs domkyrka och därefter återvände vi till Hornudden för en gourmet lunch med lokala råvaror: gös från viken, vildand från närliggande udde samt en "grand finale" med choklad, rödbeta och getostglass. Tack familjen Sjöstedt för besöket. Vi ses igen när växthusen återigen är fyllda med tomater och annan grönska!!

3 kommentarer:

  1. Vilken underbar första advent ni har haft. Hoppas att andra advent också blir lika mysig! Trevlig helg! Åsa.

    SvaraRadera
  2. Hej bloggvän och fd brevvän ; ) Men vilket ställe!! Och vilka foton!!! Så underbart och ekologiskt & lokala råvaror, så gott, det ligger verkligen i tiden... Mail kommer framöver!! Jag drar norrut i morg, men bara till den 4 maj! Kommer hem emellanåt, fast inte förrän den 23 dec nästa gång, puh! Ha en skön helg i vackra huset på höjden! Mari.

    SvaraRadera
  3. Ni är varmt välkomna tillbaka. Vore skoj att visa er växtligheten när den är som bäst! Karin, Mats och Johan

    SvaraRadera

Instruktioner:

När du ska välja i drop-down listan, välj Anonumios eller Namn/Webbadress om du vill att ditt namn ska synas. Du behöver inte skriva webbadress om du inte har någon hemsida.

Tack för att du lämnar en kommentar på min sida!!