onsdag 28 oktober 2009

Vår dator är hemma!!!

Äntligen har vi fått fart på vår stationära dator som skadades vid ett åsknedslag i augusti!! Väntan har definitivt varit lång.... Men all "cred" till stora sonen som varit så duktig och bytt moderkort och uppgraderat alla progam. Jag har inte kunnat lägga över bilder från kameran till vår bärbara dator så nu ska här fotas för att kunna dokumentera renoveringen i badrummet!! Det är så härligt att ha dig tillbaka kära dator, den här är så mycket, mycket bättre!!! Filmen var förresten bra. Visste inte innan att den handlade om en bloggerska :-) Ha en härlig onsdagskväll!!

1 kommentar:

  1. Alltid skönt med datorer som gör som man vill att dom ska. Va trevligt! Håller ni på att renovera badrummet??? Ska bli kul att se bilder på det.Jag ska också försöka komma iväg och se den där filmen.Man blir liksom lite hemmagris, nu när kvällarna är mörka. Men se den, det ska jag allt! Ha en skön kväll! Kram Åsa.

    SvaraRadera

Instruktioner:

När du ska välja i drop-down listan, välj Anonumios eller Namn/Webbadress om du vill att ditt namn ska synas. Du behöver inte skriva webbadress om du inte har någon hemsida.

Tack för att du lämnar en kommentar på min sida!!