torsdag 4 december 2008

Historien fortsätter.... garageuppfarten


Tack för inläggen som jag fått, jätte roligt att någon läser!!! Det har inte funnits tid denna vecka att göra några inlägg då kvällarna varit upptagna med lilla O:s köruppträdande två kvällar och en trevlig biokväll tillsammans med kära väninnan S.

Historien med vår renovering har nu kommit till uppfarten från vår garageplan som var fullkomligt omöjlig att ta sig upp för vintertid i halkan. Vi anlitade en trädgårdsarkitekt som ritade en lösning på hur vi skulle höja upp garageplanen på en platå för att på så sätt flacka ut backen upp mot vägen. Samtidigt fick trädgårdsarkitekten ta sig an vår naturtomt och skapa olika trädgårdsrum. Det var en väldigt ambitiös yrkeskvinna som ritade trädgården ner på detaljnivå och lämnade en växtlista som var hur lång som helst. I efterhand var det en lite onödig kostnad. För oss hade räckt att få en övergripande plan för vi har inte utnyttjat växlistan nästan någonting men vem vet, kanska tar vi fram den i framtiden igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Instruktioner:

När du ska välja i drop-down listan, välj Anonumios eller Namn/Webbadress om du vill att ditt namn ska synas. Du behöver inte skriva webbadress om du inte har någon hemsida.

Tack för att du lämnar en kommentar på min sida!!