söndag 23 november 2008

Välkommen!!

I December 1998 lämnade vi vårt lättsamma husliv i radhusområdet till ett slitet modulhus i färgerna orange, avokadogrönt och mörkbrunt. Huset hade en mycket annorlunda planlösning, byggt i sutteräng med kök, ett minimalt vardagsrum samt två sovrum på entréplan och tre sovrum samt gillestuga i källarplanet. Det var verkligen inte vårt drömhus (vi vågade knappt visa upp vad vi köpt) men läget - det var fantastiskt!! Utanför fönstret hade vi en vy över en havsvik, en dal med på den tiden små sommarstugor, mycket grönska och massor av himmel.

Vi resonerade som så, skulle vi få möjlighet att bo med detta läge, då måste vi våga för att vinna. Hade vi då vetat att projektet efter tio år fortfarande saknade ett badrum och att trädgården hade flera återstående projekt vet jag inte om vi hade vågat. Idag när vi tittar på resultatet är vi både tacksamma och glada av vi tordes och att vi faktiskt kämpade på. Trots att det fortfarande ständigt dyker upp nya idéer och så har vi i grunden ett hem som är anpassat efter vår familj, där vi alla trivs och känner oss riktigt hemma. Hoppas att jag kan inspirera även andra att våga och hålla ut när det känns som värst. Välkomna till min blogg!

Hälsningar Catharina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Instruktioner:

När du ska välja i drop-down listan, välj Anonumios eller Namn/Webbadress om du vill att ditt namn ska synas. Du behöver inte skriva webbadress om du inte har någon hemsida.

Tack för att du lämnar en kommentar på min sida!!